Over Martsje

Onze connectie met het paard is een hele bijzondere. Alleen vanuit vertrouwen, compassie, gevoel en respect kan een eerlijke relatie met het paard worden aangegaan. Martsje weet dit als geen ander. Door haar hoog sensitiviteit, oprechtheid en liefde voor het paard voelt ze aan welke behoeften er vanuit het paard zijn om de relatie met de ruiter of eigenaar te ontwikkelen.

Door haar klassieke opleiding en ervaring op het hoogste niveau van de dressuursport te combineren met haar intuïtie, kennis en ervaring, kan ze bij de mens, of dat nou een ruiter, een longeur, een fokker of een andere paardenliefhebber is, niet alleen kennis overbrengen, maar ook bewustwording creëren zodat deze uiteindelijk vanuit gevoel gaat communiceren met het paard.

Martsje: "Het leven is rijker als we ons bewust zijn van de connectie met dier en natuur. Ik zie het paard als onze partner en gun iedereen minimaal één magische ervaring van een intens diep contact met hun paard vanuit wederzijds compassie en vertrouwen."

Dit zeggen anderen over Martsje: 

En alle opleidingen, kwalificaties en licenties op een rijtje: