Cursussen

Hippiek ontwikkelt en organiseert workshops, clinics en cursussen op maat. Van leuke en leerzame middagen voor jonge kinderen tot cursussen voor volwassenen op het gebied trainingsfysiologie, longeren, sportmassage, functioneel ademhalen te paard, proefgericht rijden en vele andere onderwerpen. 
Elke deelnemer ontvangt tijdens de cursus een reader als naslagwerk.

In het menu staat informatie over de verschillende cursussen. 
Ook is het mogelijk om cursusmateriaal te laten ontwikkelen of bestaand materiaal te kopen.

Aanvullende informatie:
Alle workshops, clinics en cursussen kunnen inmiddels gelukkig weer doorgang vinden. 
We hebben natuurlijk nog steeds rekening te houden met elkaar én alle maatregelen die landelijk gelden omtrent het corona-virus en onze gezondheid.

Ik ga er vanuit dat elke cursusdeelnemer er mee bekend is, maar hieronder de algemene adviezen op een rijtje waar wij ons tijdens workshops/ clinics/ cursussen aan dienen te houden.

  • Voorop staat dat ieder zijn eigen verantwoordelijkheid heeft om zich aan alle regels en adviezen te houden.
  • Houd minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar; er zal genoeg ruimte zijn om afstand te bewaren, ook als er in kleinere groepen op een paard geoefend wordt.
  • In een binnenruimte zal een groep maximaal uit 15 personen bestaan, hiermee voldoen we aan de norm die gesteld wordt van maximaal 30 personen.
  • Heb je verkoudheidsklachten; zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten of koorts? Blijf dan thuis en meld je af via sms of whatsapp (Martsje: 06 12099870). Je kunt dan op een nieuwe datum alsnog deelnemen en aansluiten bij een andere groep.
  • Was gedurende de dag/ avond zo vaak mogelijk je handen, schud elkaar geen handen en hoest en nies in de binnenkant van je ellenboog.
  • Als het voor jou prettiger voelt om met een mondkapje oid op deel te nemen, dan ben je natuurlijk welkom om die te dragen. Gelieve dan zelf voor een mondkapje te zorgen.
  • Er zal genoeg zeep en handdoekjes e.d. zijn voor goede hygiëne en tevens zorg ik voor voldoende desinfecterende handgel.

Ik hoop natuurlijk elke deelnemer topfit te mogen ontvangen en we maken er een leuke, interessante en leerzame dag of avond van!
Hartelijke groet, Martsje