Trainingsfysiologie

Hippiek organiseert 20 januari 2018 een nieuwe editie van de cursus Trainingsfysiologie.

De cursus wordt gegeven door Dr. Carolien Munsters. Curve overcompensatie

Alle vorige 5 edities waren een groot succes. Het is een dagvullend programma met zowel een theoretische als praktische verdieping op de training van een paard. O.a. het werken met hartslagmeters wordt besproken en de daarbij behorende informatie over hoe de gemeten waardes te intepreteren.

Tijdens het praktische deel is er voor 4 ruiters plek om zelf te rijden; er is dus zeker de gelegenheid om deel te nemen aan deze cursus wanneer het meebrengen van een eigen paard niet mogelijk is. Het interactief meekijken tijdens het praktijkgedeelte is minstens zo verhelderend als het zelf rijden.

Locatie: Manege Nimmerdor, Leusden Flyer Trainingsfysiologie 20jan18 kleinTijdstip: 9.30 - 16.30 uur.
Tarief: € 150,- p.p. (incl. koffie/thee en lunch)

Aantal deelnemers: min. 14, max. 18 personen
Opgave via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
ovv naam, adres en telefoonnummer.

De cursus wordt gegeven door Carolien Munsters:
Carolien Munsters MSc. is docent sportfysiologie bij Fontys Sporthogeschool en eigenaar van Moxie Sport Analysis en Coaching (www.moxiesport.nl) waarbij ze als doel heeft het ondersteunen en adviseren van (top)sporters, trainers en coaches in de paardensport. Hierin begeleidt ze onder andere het Olympisch Eventing team, diverse Grand prix ruiters en andere kaderleden. Naast haar bedrijf is ze momenteel bezig met het afronden van haar promotie onderzoek bij het departement of Equine Science, Faculty of Veterinary Medicine, Utrecht University.